ARRANGEMENTEN & PARTIJEN


Er zijn bij ons eetcafé “Twenty 7” in het dorp Bant , restaurant – café “AanEen” te Emmeloord en restaurant " 't Achterhuis" op Urk verschillende mogelijkheden en activiteiten voor diverse feesten en partijen.

Wij kunnen diverse activiteiten organiseren zoals: darten, poolen, thema spelletjes, fietsroute, karaoke, discoavond met draaiende bar ed.

Daarnaast verzorgen wij verschillende soorten Buffetten, Diners, Proeverijen, Land thema’s, kortom in overleg is er heel veel mogelijk voor elke portemonnee.


Tevens zijn wij voor zakelijke lunch & diner de perfecte locatie. Restaurant – café “AanEen” is zeer goed bereikbaar en heeft een groot (gratis) parkeerterrein voor de deur. Geografisch gezien ligt Emmeloord heel centraal in Nederland en zitten wij op een minuut rijden van af de snelweg A6, afslag 14.

BEKIJK BUFFETTENLIJST AANEEN

Bent u op zoek naar het mooiste uitzicht van Urk, dan willen wij u verwelkomen bij restaurant “ ’t Achterhuis”.

In ons sfeervolle restaurant met rond 300 zitplaatsen kunt u op de tweede verdieping genieten van een prachtig panorama uitzicht over het IJsselmeer, de haven van Urk en het oude dorp inclusief de Vuurtoren.

Op ons prachtige terras met 100 zitplaatsen kunt u heerlijk ín de zon en uit de wind zitten. In het voor- en najaar kunt u al snel op ons terras plaatsnemen, want het terras heeft windschermen.

BEKIJK BUFFETTENLIJST 'T ACHTERHUIS

Bij ons eetcafé “Twenty 7” in Bant kunt u de gehele ruimte reserveren voor uw feest, zowel zakelijk als particulier.


Bijvoorbeeld (all-inclusive):

Verjaardag: aankomst koffie met Petit four, consumpties vrij, nootjes op tafel, 1 x koude bittergarnituur, 1 x warme bittergarnituur.

Vanaf € 13,50 p.p. 2,5 uur durend, vanaf 8 personen.


Heeft u een feest op eigen locatie, bekijk onze CATERINGLIJST


Maak vrijblijvend eens een afspraak, onze medewerkers staan u graag te woord.